Kapcsolat Fogfájástól szenvedő betegeinket soron kívül fogadjuk! 1052 Budapest, Párizsi u.1. 00 36/1-266-1611, 00 36/1-235-0760
Rendelési idő: Hétfőtől Csütörtökig 09:00-13:00, 14:00-19:00

Rendelőnkről

ALAPÍTVA: 1968

Dental Center Fogászati és Szájsebészeti Rendelőnk, mint családi vállalkozás, 1968 óta 1052.Budapest, Párisi u.1. szám alatt működik. Alapítók: Dr. Kelemen Pál fogorvos, és Dr. Szikora Györgyi fül-orr-gégész.

Kezdettől fogva célunk volt, egy színvonalas rendelő létrehozása. Bár abban az időben, a magánpraxisok léte és hosszútávú működtetése néha bizonytalannak tűnt, mégis igyekeztünk a legmodernebb fogorvosi felszereltséget és minőséget biztosítani. Rendelőnket folyamatosan bővítettük, turbinás fúrógépekkel, fogorvosi röntgengéppel, hogy az elvégzett munkánk eredményét, minőségét kontrolálni tudjuk. 1980-ban már koponyaröntgenünk volt.

Dr.Kelemen Pál hipnodonta „Saját szakterületén hipnózist végezhet, „ 1980: Magyar Hipnózis Egyesület tagja.

Dr. Kelemen Péter 1998-ban summa cum laude fogorvosi, majd orvos menedzseri közgazdasági diplomát szerzett. Ekkor rendelőnket 3 kezelőegységgé bővítettük. Külön szájhigiéniás egységet is létrehoztunk egy székkel, digitális rtg és Ct,-vel. BEMER és lézer kezelővel is fejlesztettünk, a gyors gyógyulás érdekében.

Dr. Kelemen András közgazdasági főiskola, majd fogtechnikusi tanulmányainak elvégzése után, a 2010-ben fogorvosi diplomát szerzett. Ezt követően rendelőnket két fogászati kezelőegységgel és galériával bővítettük. Legújabb fejlesztés a digitális fogászat szájüregi szkenner és a nagyító és fejlámpa alatt végzett precíziós fogkezelések.

Jelenleg a legmodernebb kezelőegységekkel, 6 széken folyik a fogászati ellátás, az alábbi szakterületeken: általános fogászat, fogpótlás, fogszabályozás, gyermekfogászat, szájsebészet, implantológia (1990-óta!!), fül-orrgégészet,szükség esetén hypnoterapia, altatásban végzett beavatkozások.

ALAPÍTVA: 1968

Rendelőnk népszerűségét jelzi, hogy nemcsak Budapestről, illetve vidékről keresnek fel bennünket, hanem több mint 10 országból érkeznek hozzánk páciensek.

Rendelőnk kiemelt figyelmet fordít a társadalmi felelősségvállalásra, karitatív tevékenységeinkről itt tájékozódhat.

Intézményünk folyamatosan lépést tart a technika és az orvostudomány fejlődésével. Elérhető áraink, ember-centrikus, barátságos környezetünk, a fogorvostudomány minden területén való jártasságunk az elmúlt évtizedek során a védjegyünkké váltak.
Munkatársaink, szakmai elismerései, bemutatkozói

A Dental Center Fogorvosi Rendelő partnere az implantációban:

IHDE dental logója

Munkatársaink

Dr. Kelemen Pál

Dr. Kelemen Pál arcképe
főorvos, hipnodonta, 3 szakvizsgával rendelkezik: fog-és szájbetegségek szakorvosa, szájsebész szakorvos, dentoalveoláris sebész szakorvos

Alapító tag

Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán 1966-ban diplomázott. Ezt követőleg az Egyetem Szájsebészeti Klinikáján 1982-ig externistaként dolgozott. 1968-ban Fog- és szájbetegségek szakvizsgát tett.
Az Egyetem Filozófia Tanszékén több éven át Orvosetika szemináriumvezetőként oktatott.

1967-ben, Budapest, Párisi u. 1. szám alatt fogorvosi magánrendelőt nyitott. A fogorvosi rendelő, majd Dental Center fél évszázada egy helyen várja pácienseit! 1968- 1998-ig a MÁV kórház Fogászatán majd a Szájsebészeti részleg vezetője volt. Ezalatt a 30 év alatt széleskörű tapasztalatokat szerzett a fogászat és szájsebészet minden területén, számos bonyolult esettel találkozott.1982-ben Fej- és Nyaksebészeti szakvizsgát tett. 1987-ben Hipnodonta Tanúsítványt szerzett. Számos publikációt jelentetett meg.

A Hipnózis Sztomatológiai alkalmazása címmel előadásokat tartott – az Egyetemen FOK hallgatóknak. A Magyar Hipnózis Egyesület, és az Integratív Pszichoterápiás Egyesület alapító tagja. Fogászati implantátumokkal már több mint 25 éve foglalkozik. Magyar Csontintegrációs Társaság Alelnöke és az Implantológiai Társaságok alapítótagja. Több implantaciós rendszert tanulmányozott, alkalmazott.

Dr. Kelemen Pál átveszi az Aranydiplomát:

  • 01 - A Diploma átadása
    01 - A Diploma átadása
  • 02 - A Diploma átadása
    02 - A Diploma átadása
  • 03 - Az Arany Diploma
    03 - Az Arany Diploma

2012 -ben sikeres Dento-alveoláris sebészeti szakvizsgát tett. Az Arany Diplomáját 2016-ban vette át. A gyermekfogászat elismert szakértője, aggódó szülők százai látogatják szorongó, fóbiás csemetéikkel, hogy a kicsik számára se legyen stressz a rendszeres kontroll és a fogászati kezelés!

A Dental Center Fogorvosi Rendelő egy 6 székes, modern fogászati rendelővé nőtte ki magát.
Részt vesz az Egyetemek rezidenseinek szakképzésében.
Folyamatosan jelen van szakmai továbbképzéseken, hogy lépést tartson a fogorvostudomány fejlődésével.

Fő érdeklődési köre, természetesen a hivatása: szájsebészet, implantológia, fogpótlástan,
Szabadidős elfoglaltságai: síelés, vitorlázás, vadászat, lovaglás.

Dr. Szikora Györgyi

Dr. Szikora Gyönrgyi arcképe
fül-orr-gégész, audiológus főorvos

Alapító tag

1970-ben, a Semmelweis Egyetemen summa cum laude végzett, ezt követően az egyetem Fül-Orr-Gége Klinikáján tanársegédként dolgozott. 1978-2007-ig a BM Kórház Fül-orr-gégészeti rendelőjében folytatta a munkát. Kiemelt területe volt az audiológia, így 1981-ben létrehozta az intézetben az Audiológiai Állomást.

Munkahelyén kimagasló szintű szakellátást végez. Országos Intézetekkel szoros kapcsolatban állt rendelője, így betegei ellátása és kollégái magas szintű szakmai kapcsolata biztosítva volt. A kórházak összevonása alkalmával mint vezető főorvos ment nyugdíjba. Jelenleg , mint fül-orr-gégész kollega és tanácsadó dolgozik a Dental Center Kft-ben. Kiemelkedő szakmai felkészültsége mellett zavarba ejtően kedves teremtés!

Dr. Kelemen Péter

Dr. Kelemen Péter arcképe
Fogszakorvos, hipnodonta

1998-ban summa cum laude diplomázott a Semmelweis Egyetem Fogorvos Tudományi Karán, és tagja lett a Magyar Orvosi Kamarának.

1998-ban Hipnodonta szakképesítést szerzett.

2000-ben sikeres szakvizsgát tett fog-és szájbetegségekből, majd 2007-ben konzerváló fogászatból és fogpótlástanból.

2002-ben másoddiplomát szerzett mint Egészségügyi Menedzsment Szakértő.

2015-ben a Master of Immediate Loading Implantology implantológiai mesterkurzust végezte el sikeresen.

Dr. Kelemen Péter 2002 óta implantál, és több mint ezer implantátumot helyezett már be sikeresen. Munkáit professzionalizmus, gyorsaság és precizitás jellemzi, emellett rendkívül jártas az esztétikai fogászat különböző területein is, legyen szó akár porcelán- inlay-ről, cirkónium alapú koronáról, fogfehérítésről, vagy épp fogpótlásról. Az ő személyében egy lelkiismeretes, barátságos, gyorsan dolgozó remek szakorvossal egészül ki rendelőnk csapata.

Nem utolsó sorban pedig, kiválóan beszél angolul, németül, így külföldi pácienseink is otthon érzik magukat nálunk, hiszen többnyire anyanyelvükön kapnak teljes körű tájékoztatást a rájuk váró beavatkozásról.

Dr. Kelemen Péter három elragadó fiú, és két bűbájos kislány boldog édesapja.

Dr. Kelemen András

Dr. Kelemen András arcképe
Fogszakorvos, hipnodonta

1996-ban érettségizett Bécsben, a Bundesoberrealgymnasium- ban. Ezután felvételt nyert a Bécsi Közgazdasági Egyetemre. Nem sokkal az egyetemi évek megkezdése után a Hypo Bank vezérigazgatója ösztöndíjat ajánlott, melynek keretein belül András doktor a Hypo Bank – mai UniCredit Bank- ösztöndíjas munkatársaként Budapesten folytathatta tanulmányait.

Azonban később az Bank Austria – Hypo Bank fúziója után nappali képzésben végezte el a Közgazdasági Egyetemet, és eközben 2002-ben fogtechnikusi végzettséget szerzett.

Ezt követően 2005-ben jelentkezett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi karára, melyet 2010-ben sikeresen elvégzett. Konzerváló és Fogpótlástani szakvizsgáját 2013-ban szerezte meg, valamint a közelmúltban integratív hipnoterapeuta képesítést szerzett!

2015-ben a Master of Immediate Loading Implantology implantológiai mesterkurzust végezte el sikeresen.

Dr. Kelemen András 2016-ban Magyarországon egyedüliként sikeresen elvégezte a Nemzetközi Implantáció Szövetség (International Implant Foundation) Fogászati Implantológia és Azonnali Terhelésű Implantációs Rendszer oktatói kurzusát, így Magyarországon egyedüliként oktatja, az azonnali terhelésű implantációs rendszert.
Ezen felül folyamatosan tart előadásokat fogorvosi továbbképzéseken, valamint rendez bemutató implantációs műtéteket.
Szakterülete a fogmegtartó kezelések teljes skálája, legyen szó részletes tanácsadásról, vagy épp különféle beavatkozásokról, műtétekről, szájsebészetről.

Megértő, közvetlen személyisége bizalmat ébreszt, míg hivatástudata, szakértelme nyugalommal tölti el pácienseit.
Három elbűvölő kis hercegnő boldog, odaadó édesapja.

http://www.implantfoundation.org/de/wir-ueber-uns/ausbilder

Dr. Kelemen András a Duna TV Ridikül című műsorában

dr. Tóth Veronika

dr. Tóth Veronika
Fogorvos

Jakabné Ibolya

Jakabné Ibolya
Asszisztens

Sarka Zsuzsa

sarka Zsuzsa
Vezető Asszisztens, Dentalhigiénikus

Wéber Andrea

Wéber Andrea
Asszisztens

Gál Viktória

Gál Viktória
Asszisztens

Molnár Dalma

Molnár Dalma
Asszisztens

Raizné Nilgesz Beatrix

Raizné Nilgesz Beatrix
Irodavezető

1987-ben, az érettségi vizsga után felvételt nyert a Külkereskedelmi Főiskolára, ahol sikerrel diplomázott áruforgalmi- és vámügyintézői szakon. Beszél oroszul, angolul illetve németül. Őszinte érdeklődéssel és odaadással követi pácienseink gyógyulását a kartonfelvételtől a későbbi szűrővizsgálatokig. Türelmes, jó kedélyű, mindemellett precíz és rugalmas. Minden felmerülő problémára azonnal talál megoldást!

Vigné Sz. Erzsébet

Vígné Sz. Erzsébet
Praxis Manager

Partnereink

Az alábbiakban együttműködő partnereinket ismerhetik meg Kedves Látogatóink. A képre kattintva pedig megjelenik weboldaluk.

Címünk:

1052 Budapest, Párizsi utca 1. II. emelet 10.

Útvonaltervező

Vezetékes:

Telefon: ,

Mobil:

00 36/1-266-1611
00 36/1-235-0760

Mobil:

00 36/30-951-88-77

Rendelési idő:

hétfőtől csütörtökig 09:00-13:00, 14:00-19:00.

Elérhetőségeink

Email cím:

kelemen@dentalcenterkelemen.hu

Üzenet írása