Kapcsolat Fogfájástól szenvedő betegeinket soron kívül fogadjuk! 1052 Budapest, Párizsi u.1. 00 36/1-266-1611, 00 36/1-235-0760
Rendelési idő: Hétfőtől Csütörtökig 09:00-13:00, 14:00-19:00

Karitatív tevékenységeink

A Green Eden kenyai iskoláról

A Green Eden iskola a kenyai határtól tíz percre, Namanga település külső szélén helyezkedik el, így az iskolából remek kilátás nyílik a szavannára és a hegyekre. Az iskola két épületből áll, előtte pedig egy nagy focipálya terül el - ezt imádják a gyerekek. Az udvaron van egy kis kert, ahol tiszta vizet lehet inni, és itt zajlik az ebéd is.

Az afrikai Green Eden tábora

Ugyan nincs konyha, de Emmanuel felesége minden nap főz a gyerekekre. Hétfőn és kedden főtt kukorica és bab kerül az egyszerű műanyag tányérokba, szerdán rizst kapnak a diákok babbal, csütörtökön és pénteken pedig ismét tápláló babot kukoricával. Láthatjátok a képeken, a körülmények egyszerűek, mégis a gyerekek mennyire élvezik, hogy –egyébként kedvenc játékaikon- az autókerekeken ebédelhetnek.

Bővebben

Jótékonysági tevékenységünk keretében új fogsort készítettünk

A Dental Center több évtizedes sikeres működése késztetett minket arra, hogy hálás és örömteli szívvel továbbadhassuk egy részét annak, amit mi is kaptunk. Szeretnénk szakmai tudásunkkal és anyagi lehetőségeinkkel támogatni rászoruló személyeket, csoportokat és egészségügyi kezdeményezéseket Magyarországon és Afrikában.
dr. Kelemen Pál, dr. Szikora Györgyi, dr. Kelemen András és dr. Kelemen Péter.

“nagyobb boldogság adni, mint kapni”
(ApCsel 20,35)

Nagy Lajos

Nagy Lajos

Évekig foghiánnyal küzdöttem, ami a munkavállalásban és a hétköznapokban is hátráltatott, hiszen nem mertem mosolyogni és a rágás is nagyon nehéz volt. Amióta a Dental Center jóvoltából megkaptam a fogsorom, kisebb falatokat és lassabban rágok mint előtte, de így sokkal egészségesebb. Az önbizalmam visszaállt és bátrabban merek az emberekkel beszélgetni.
Hálás köszönettel:
Nagy Lajos

Kapcsolódó szolgáltatásunk: Azonnali terhelésű implantátumok

2018. tavaszán több mint 40 gyermek járt nálunk fogászati szűrésen és kezelésen

A budapesti Dentál Center Fogászati Klinika mintegy 45 hátrányos helyzetű szabolcsi fiatal fogászati szűréséről és szakszerű ellátásáról gondoskodott.

Rászoruló gyerekek fogászaton

A szokásos ellenőrzés mellett be is tömték, gyökérkezelték, illetve eltávolították a rakoncátlankodó fogakat. Fontos része volt az alkalomnak, hogy a gyerekek erősen elhanyagolt szájhigiénéjén javítsanak. A szűrővizsgálat során alaposan elmagyarázták a fogmosás jelentőségét, hogy ez mennyire fontos a megelőzésben.

Előfordult, hogy egy-egy kisgyerek a rendelő valamelyik sarkába bújva gyűjtött bátorságot a kezeléshez, de hogy senkiben ne maradjon rossz emlék, az óriáskerekezés után mindenki kapott ajándékot is – a kisebbek plüssfigurákat, a nagyobbacskák számítógépeket - és mindenki egy fogmosó készlettel távozott.

Rászoruló gyerekek fogászaton

Az utaztatásukról is a Dentál Center gondoskodott, akik rendszeresen folytatni kívánják a fogmentő akciót.

A gyermekek kis csoportokban a nap folyamán többször is ingyenesen felülhettek a Deák téri Budapest Eye óráskerékre. Ez az élmény mellett a fogorvosi kezelések lebonyolítása miatt is nagyon hasznosnak bizonyult, hiszen egyszer lekötötte a gyerekeket a magasság és Budapest látképe, másrészt míg az egyik csoportot a fogorvosok kezelték addig a másik csoport távol volt, így sosem voltak túl sokan a rendelőben, továbbá a fogorvostól való félelmük is sokkal kezelhetőbbnek bizonyult. Ez úton is köszönjük a Budapest Eye-nak, hogy ezzel ők is részt vettek a karitatív tevékenységben.

További képek a jótékonysági eseményről:

Még több képKapcsolódó szolgáltatásunk: Gyermekfogászat

Címünk:

1052 Budapest, Párizsi utca 1. II. emelet 10.

Útvonaltervező

Vezetékes:

00 36/1-266-1611
00 36/1-235-0760

Mobil:

00 36/ 30- 951-88-77

Rendelési idő:

hétfőtől csütörtökig 09:00-13:00, 14:00-19:00.

Elérhetőségeink

Email cím:

kelemen@dentalcenterkelemen.hu

Üzenet írása

Kérje ingyenes visszahívásunkat!

Írja be a nevét!

Adja meg a telefonszámát

Invalid Input