Kapcsolat Fogfájástól szenvedő betegeinket soron kívül fogadjuk! 1052 Budapest, Párizsi u.1. 00 36/1-266-1611, 00 36/1-235-0760
Rendelési idő: Hétfőtől Csütörtökig 09:00-13:00, 14:00-19:00

Tudjon meg többet a fogászati minimál invazív eljárásokról, avagy a lupé, az orvosi nagyító használatáról!

Rendelőnkben a nagy múltú német Heine cég 4-szeres nagyítást biztosító binokuláris lupéját használjuk, hogy a fogászati vizsgálatok és kezelések minél pontosabbak, és a beteg számára minél kisebb egészséges szövetveszteséggel járjanak. A minimál invazív szemléletnek köszönhetően a lehető legkevésbé kell beavatkozni az emberi szervezetbe, aminek köszönhetően a páciens kisebb terhelésnek van kitéve. A fogak fúrása, csiszolása esetén a fogszövetből kevesebbet kell eltávolítani, kisebb az esélye, hogy gyökérkezelni kelljen. Szájsebészeti vonatkozásban pedig kisebb feltárásban, kisebb szöveti sérülést okozva lehet pontosabb munkát végezni. Végeredményben precízebb, kevesebb szövődménnyel és fájdalommal járó kezelésről van szó, és természetesen gyorsabb gyógyulásról is.

Az orvos fején lévő 4-szeres nagyítást biztosító lupe olyan látványt tesz lehetővé az orvosnak, mint amikor valaki egy filmet nem a TV-ben, hanem a moziban néz meg. Óriási a különbség méretben és részletgazdagságban, ami az orvos diagnosztikai és kezelési döntéseit nagyban segítheti.

A lupe a diagnosztikában a következőképpen lehet nagyon hasznos. A nagyítóban végzett fogászati vizsgálatok esetén biztosabban állapítható meg káros szöveti elváltozás, mint például rejtett fogszuvasodás, fogkő, szabad szemmel nem látható ínygyulladás, nyálkahártya-gyulladás, fog repedése, törése, elszíneződése…Ezeknek a nehezen látható jelenségeknek a felfedezése biztosabb és hatékonyabb kezeléseket tesz lehetővé az orvos számára, ami első sorban a beteg érdeke.

Fontos segítség az orvosi nagyító a gyökerkezelések terén is. Az orvosnak a 4-szeres nagyítás hatalmas segítség a sokszor miliméternél is kisebb gyökércsatornák megtalálásában, feltárásában és megmunkálásában. A kezelések így sokkal pontosabbak, gyorsabbak és jobb eredményűek lettek.

Dr. Kelemen Péter a fogászati kezelések nagy részét már több mint 10 éve csak nagyítás alatt végzi. Elkötelezett híve a minimál invazív kezeléseknek, hogy minél magasabb minőségű fogászati és szájsebészeti ellátást tudjon páciensei számára biztosítani. Ez a gyógyító szemlélet és igyekezet adódik hozzá a Dental Center fogászati rendelő eddig is magas színvonalához. Dr. Kelemen Péter által nagyításban végzett fogászati beavatkozások 5% felárral számolandók.

Címünk:

1052 Budapest, Párizsi utca 1. II. emelet 10.

Útvonaltervező

Vezetékes:

Telefon: ,

Mobil:

00 36/1-266-1611
00 36/1-235-0760

Mobil:

00 36/30-951-88-77

Rendelési idő:

hétfőtől csütörtökig 09:00-13:00, 14:00-19:00.

Elérhetőségeink

Email cím:

kelemen@dentalcenterkelemen.hu

Üzenet írása