Kapcsolat Fogfájástól szenvedő betegeinket soron kívül fogadjuk! 1052 Budapest, Párizsi u.1. 00 36/1-266-1611, 00 36/1-235-0760
Rendelési idő: Hétfőtől Csütörtökig 09:00-13:00, 14:00-19:00

Digitális lenyomatvétel

A digitális fogászat legjobban fejlődő ága a digitális lenyomatvétel, amit egy IOS (IntraOral Scanner), magyarul egy szájüregi szkennerrel készítenek.
carestream-cs3700 készülék
Tapasztalja meg rendelőnkben, hogy milyen előnyökkel jár ez az új technológia!
carestream-cs3700 készülék kézben tartva

Pontosabb mint a hagyományos lenyomat!

Újdonság!

A hagyományos lenyomatvétel során amíg a lenyomat a fogtechnikushoz kerül zsugorodás történhet benne, és a kigipszeléskor is torzulhat a minta, ami hibás fogpótlás készítéséhez vezethet.

Hiába kezdtek el a fogtechnikusok gipsz mintákat szkennelni, az esetleges lenyomati és gipszelési hibákat nem tudták kiszűrni. A szájüregi szkennelés során nincs információ veszteség a fogtechnikai labor számára. A technikus ugyanazt látja tökéletesen pontosan a számítógépén, mint amit a fogorvos a szájüregben a fogakon preparált. A fogorvos pedig azonnal ellenőrizheti a digitális lenyomatvétel során, hogy a fogak előkészítése pontos lett-e, a harapás vagy a fogak illeszkedése megfelelő-e, ellentétben a hagyományos lenyomatokkal, ahol csak később derülnek ki a hibák.

A digitális lenyomatvétel
előnyei

Jobb minőségű koronák
és hidak

Fogak

A fogorvosi rendelő digitális fogászata nélkülözhetetlen, hogy a fogtechnikai laboratórium digitális CAD/CAM technológiája pontos, esztétikus és jó rágófunkciójú ideiglenes műanyag vagy gyönyörű végleges cirkónium koronákat, hidakat tudjon készíteni.

Gyorsabban elkészülő koronák és hidak

Fogak

A szkennelés után, bárhol is van, azonnal láthatja a fogtechnikus a digitális lenyomatot, és kezdheti csinálni a fogpótlást. Nem kell futár, nincs gipszelés, beartikulálás, ami akár egy napos veszteség is lehet időben. A technikusi idő a felére csökkenhet, és a páciens 1-2 napon belül megkaphatja a fogpótlását.

Nincs
hányinger

Fogak

Hagyományos lenyomatvétel esetén előfordulhat, hogy a lenyomati kanál és a lenyomatanyag erős garatreflexet vált ki, ami miatt sokan szenvednek. A szájüregi szkennelés során szinte a fogak érintése nélkül tudunk lenyomatozni, amivel sok kellemetlenséget tudunk elkerülni.

A pontosabb, gyorsabb és kényelmesebb szájüregi szkenerrel vett lenyomat felára a fogpótlás árának a 10%-a.
Fogászati árlistánk

Lenyomatszkenner és lenyomat rajz
Dr. Kelemen Péter

Dr. Kelemen Péter elkötelezett híve a digitális fogászatnak. 2019 óta az eseteihez 90%-ban már csak IOS/szájüregi szkenerel vesz lenyomatot. Tapasztalatai szerint az így elkészült munkák sokkal pontosabbak. A fogtechnikusával jobb minőségű és jobb rágófunkciójú koronákat, hidakat tudnak előállítani. Gyorsabban tudja betegeit kiszolgálni. És nincs öklendezéstől szenvedő betege.

Dr. Kelemen Péter a csúcskategóriás Carestream 3700-as szájüregi szkennert használja.

Időpontfoglalás

Címünk:

1052 Budapest, Párizsi utca 1. II. emelet 10.

Útvonaltervező

Vezetékes:

Telefon: ,

Mobil:

00 36/1-266-1611
00 36/1-235-0760

Mobil:

00 36/30-951-88-77

Rendelési idő:

hétfőtől csütörtökig 09:00-13:00, 14:00-19:00.

Elérhetőségeink

Email cím:

kelemen@dentalcenterkelemen.hu

Üzenet írása