Kapcsolat Fogfájástól szenvedő betegeinket soron kívül fogadjuk! 1052 Budapest, Párizsi u.1. 00 36/1-266-1611, 00 36/1-235-0760
Rendelési idő: Hétfőtől Csütörtökig 09:00-13:00, 14:00-19:00

Híreink

A Green Eden kenyai iskoláról

A Green Eden iskola a kenyai határtól tíz percre, Namanga település külső szélén helyezkedik el, így az iskolából remek kilátás nyílik a szavannára és a hegyekre. Az iskola két épületből áll, előtte pedig egy nagy focipálya terül el - ezt imádják a gyerekek. Az udvaron van egy kis kert, ahol tiszta vizet lehet inni, és itt zajlik az ebéd is.

Az afrikai Green Eden tábora

Ugyan nincs konyha, de Emmanuel felesége minden nap főz a gyerekekre. Hétfőn és kedden főtt kukorica és bab kerül az egyszerű műanyag tányérokba, szerdán rizst kapnak a diákok babbal, csütörtökön és pénteken pedig ismét tápláló babot kukoricával. Láthatjátok a képeken, a körülmények egyszerűek, mégis a gyerekek mennyire élvezik, hogy –egyébként kedvenc játékaikon- az autókerekeken ebédelhetnek.

Bővebben

Jótékonysági tevékenységünk keretében új fogsort készítettünk

A Dental Center több évtizedes sikeres működése késztetett minket arra, hogy hálás és örömteli szívvel továbbadhassuk egy részét annak, amit mi is kaptunk. Szeretnénk szakmai tudásunkkal és anyagi lehetőségeinkkel támogatni rászoruló személyeket, csoportokat és egészségügyi kezdeményezéseket Magyarországon és Afrikában.
dr. Kelemen Pál, dr. Szikora Györgyi, dr. Kelemen András és dr. Kelemen Péter.

“nagyobb boldogság adni, mint kapni”
(ApCsel 20,35)

Nagy Lajos

Nagy Lajos

Évekig foghiánnyal küzdöttem, ami a munkavállalásban és a hétköznapokban is hátráltatott, hiszen nem mertem mosolyogni és a rágás is nagyon nehéz volt. Amióta a Dental Center jóvoltából megkaptam a fogsorom, kisebb falatokat és lassabban rágok mint előtte, de így sokkal egészségesebb. Az önbizalmam visszaállt és bátrabban merek az emberekkel beszélgetni.
Hálás köszönettel:
Nagy Lajos

Kapcsolódó szolgáltatásunk: Azonnali terhelésű implantátumok

2018. tavaszán több mint 40 gyermek járt nálunk fogászati szűrésen és kezelésen

A budapesti Dentál Center Fogászati Klinika mintegy 45 hátrányos helyzetű szabolcsi fiatal fogászati szűréséről és szakszerű ellátásáról gondoskodott.

Rászoruló gyerekek fogászaton

A szokásos ellenőrzés mellett be is tömték, gyökérkezelték, illetve eltávolították a rakoncátlankodó fogakat. Fontos része volt az alkalomnak, hogy a gyerekek erősen elhanyagolt szájhigiénéjén javítsanak. A szűrővizsgálat során alaposan elmagyarázták a fogmosás jelentőségét, hogy ez mennyire fontos a megelőzésben.

Előfordult, hogy egy-egy kisgyerek a rendelő valamelyik sarkába bújva gyűjtött bátorságot a kezeléshez, de hogy senkiben ne maradjon rossz emlék, az óriáskerekezés után mindenki kapott ajándékot is – a kisebbek plüssfigurákat, a nagyobbacskák számítógépeket - és mindenki egy fogmosó készlettel távozott.

Rászoruló gyerekek fogászaton

Az utaztatásukról is a Dentál Center gondoskodott, akik rendszeresen folytatni kívánják a fogmentő akciót.

A gyermekek kis csoportokban a nap folyamán többször is ingyenesen felülhettek a Deák téri Budapest Eye óráskerékre. Ez az élmény mellett a fogorvosi kezelések lebonyolítása miatt is nagyon hasznosnak bizonyult, hiszen egyszer lekötötte a gyerekeket a magasság és Budapest látképe, másrészt míg az egyik csoportot a fogorvosok kezelték addig a másik csoport távol volt, így sosem voltak túl sokan a rendelőben, továbbá a fogorvostól való félelmük is sokkal kezelhetőbbnek bizonyult. Ez úton is köszönjük a Budapest Eye-nak, hogy ezzel ők is részt vettek a karitatív tevékenységben.

További képek a jótékonysági eseményről:

Még több képKapcsolódó szolgáltatásunk: Gyermekfogászat

Dr. Kelemen András a Ridikülben

Dr. Kelemen András a 2018.05.28-án a Duna Televízió Ridikül című női talkshow-ban szerepelt.
Idézet a Ridikül weboldaláról:

Egy téma, amire nem mindenkinek fáj a foga, de mégis mindnyájunkat érint, különösen akkor, ha fájni kezd a fogunk.
Az emberek jelentős százaléka retteg már a fogorvos szó hallatán is. Vajon miből alakulhat ki ez a szorongás? Hogyan tudjuk a gyermekeinkkel megszerettetni a fogorvosokat? Olyan szakemberek a vendégeink, akik ezekre a kérdésekre talán a legjobb válaszokat tudják megadni. Ebben az adásban „fogas kérdéseket” teszünk fel elismert fogorvosoknak.
Itt lesz velünk dr. Kelemen András, dr. Szabó Zoltán, dr. Lászlófy Csaba és természetesen az urakhoz csatlakozik meglepetés-hölgyvendégünk is.
Műsor megtekintése

Kedves Érdeklődők!

Nagy örömünkre szolgál, hogy önökkel is megoszthatjuk pácienseink véleményét egy videósorozatban. A filmeken a Dental Center fogorvosi rendelő betegei számolnak be arról, hogy hogy ismertek meg minket, hogy élték meg az implantációt, a gyógyulási időszakot, milyen lett a 72 óra alatt elkészült fix híd, és hogyan tudtak rágni vele.

Esetbemutató interjú

A videósorozatba olyan eseteket válogattunk, amelyek jól szemléltetik, hogy az IHDE azonnal terhelhető implantációs technika segítségével milyen sok fajta megoldás létezik, és milyen sok embernek tudott gyorsan segíteni. Lesz akinek a teljes fogatlanságát oldottuk meg 3 nap alatt, vagy akinek, csak a részleges foghiányát hoztuk helyre ezzel a technikával. Látni fognak időst, fiatalt, erős dohányost, cukorbeteget és nyers ételeket ropogtatni szerető embereket.

De szóljanak inkább ők helyettünk!
A bemutatott esetek kezelőorvosai: dr. Kelemen Pál, dr. Kelemen Péter és dr. Kelemen András.
Több mint 30 év implantológiai tapasztalat, és Master of Immediate Loading Implantology címmel.

Videók megtekintése

24 éves referencia a rendelőnk munkájából!

Kelemen főorvos úr és páciense

Kedves páciensünket dr. Kelemen Pál főorvos 1993-ban implantálta.
Azóta, a porcelán híddal változatlanul, minden probléma nélkül látják el a feladatukat az implantátumok.
Kívánjuk, hogy a következő 24 év is problémamentesen teljen el!

További képek

Köszönő levél


"Kedves Mindenki!
Nagyon szeretném megköszönni és kifejezni, hogy milyen sokat jelentett nekem az, ahogy ma este hozzám viszonyult mindenki Önöknél.
Megértéssel fogadtak, amikor aggályaim lettek a fogszabályzó hatásaival kapcsolatban és nem küldtek el.
András doktor úrnak külön is köszönöm, hogy a sűrű elfoglaltsága mellett, közel a rendelési idő lejártához, még váró páciensek között is talált arra időt, hogy megvizsgálja a problémámat. Türelmes, megértő, empatikus. Sikerült megnyugtatnia és erre nagy szükségem volt.
Mindenkinek ajánlani fogom Önöket, ahogy egyébként eddig is tettem.
Köszönöm még egyszer, maradjanak továbbra is ilyenek, mert ez érték.
Üdvözlettel:

Kovács Andrea, a kétségbeesett fogszabályzós :)

International Implant Foundation logo

Beszámoló az International Implant Foundation oktató képzésről

2017.04.05 én véget ért az International Implant Foundation (IF) montenegrói oktató képzése.
Dr. Kelemen András sikerrel védte meg tavaly szerzett oktatói címét, míg Dr. Fazekas Nóra és Dr. Koronczay László idén kapta meg ezt a képesítést.
Mindhármuknak gratulálunk hozzá.

Csuka Róbert
Sofortimplant Eü. Kft.

Új esetbemutató képekkel bővült a weboldalunk

Az elmúlt fél év néhány IHDE azonnal terhelhető implantációjáról készült fotósorozatunkat ezen a linken találja.
Várunk minden kedves érdeklődőt, tapasztalt fogorvosaink fájdalommentesen segítenek.
Írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailre, vagy hívjon minket a 0036/1-266-1611, 0036/30951-88-77 telefonszámon.

Azonnal terhelhető implantátum szájba helyezés közben

Esetbemutatók

Oktatói oklevél Dr. Kelemen András

Dr. Kelemen András 2016-ban Magyarországon egyedüliként sikeresen elvégezte a Nemzetközi Implantáció Szövetség (International Implant Foundation).
Fogászati Implantológia és Azonnali Terhelésű Implantációs Rendszer oktatói kurzusát, így Magyarországon egyedüliként oktatja, az azonnali terhelésű implantációs rendszert.
Ezen felül folyamatosan tart előadásokat fogorvosi továbbképzéseken, valamint rendez bemutató implantációs műtéteket.

http://www.implantfoundation.org/de/wir-ueber-uns/ausbilder

Címünk:

1052 Budapest, Párizsi utca 1. II. emelet 10.

Útvonaltervező

Vezetékes:

00 36/1-266-1611
00 36/1-235-0760

Mobil:

00 36/ 30- 951-88-77

Rendelési idő:

hétfőtől csütörtökig 09:00-13:00, 14:00-19:00.

Elérhetőségeink

Email cím:

kelemen@dentalcenterkelemen.hu

Üzenet írása

Kérje ingyenes visszahívásunkat!

Írja be a nevét!

Adja meg a telefonszámát

Invalid Input