Kapcsolat Fogfájástól szenvedő betegeinket soron kívül fogadjuk! 1052 Budapest, Párizsi u.1. 00 36/1-266-1611, 00 36/1-235-0760
Rendelési idő: Hétfőtől Csütörtökig 09:00-13:00, 14:00-19:00

Szájhigiénia, Fehérítés és Fogkőlevétel


Legyen ragyogó mosolya a legszebb ékszere! Mosolygó fiatal hölgy kalapban

Az életünk minden területén elengedhetetlen az önbizalom, legyen szó akár munkáról, akár emberi kapcsolatokról. Hiszen aki magabiztosan mer mosolyogni, az kellemes benyomást kelt, őszinte, nyílt és kedves embernek látják. Az ápolt, hófehér fogsor tehát amellett, hogy egészségünk szempontjából is fontos, hozzájárul magabiztos és tökéletes megjelenésünkhöz!

Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány olyan kérdést, melyekre, ha túlnyomó részt nemleges választ ad, akkor bizony elérkezett egy teljes körű szájhigiéniai kezelés, és BEYOND fogfehérítés ideje!

 • Elégedett Ön fogai színével?
 • Vagy nem mosolyog szívesen, mert fogai nem gyöngyfehérek?
 • Attól fél, hogy fogai elszíneződtek a sok kávétól, teától, vagy dohányzástól?
 • Önbizalomhiányban szenved, mert fogai tetraciklintől foltosak?
 • Dühös, mert bár fehérítő fogkrémet használ, fogai mégsem lettek fehérebbek?

A Beyond hidegfényt alkalmazó fogfehérítő berendezése-a fogfehérítő technológia élvonalát képviselő készülék- az összes ilyen problémáját megoldja!

A fogfehérítést követően írásos útmutatást adunk minden páciensünknek, hogy az azt követő napokban mire kell figyelniük; milyen ételeket és italokat kerüljenek, azaz, hogy hogyan őrizhetik meg a ragyogó fehér fogszínt!

Mi okból színeződnek el a fogaink?

A fogak elszíneződésének több oka lehet:

 • Leggyakoribb az ételek, italok (kávé, tea) és dohányzás következtében kialakult elszíneződés
 • Fogfejlődés előtt, és közben történt elszíneződés (tetraciklin és fluoridozis)
 • Egyéb okok: elszíneződött tömések, gyökérkezelt fog, fogbél-elhalás

Fogfehérítés előtt és után

Ragyogóan fehér – ez ilyen egyszerű!

Mindössze 30 perc alatt gyönyörű fehér fogakra tehet szert. A gyerekek fogai először ragyogó fehérek, ám a színezéket tartalmazó ételektől, valamint a kávétól, vagy a teától, kólától felszínük elszíneződhet egy bizonyos idő után ezek a foltok mélyen beleivódnak a fogakba. Ha a fehér ruhára festékfolt kerül, az anyag már soha nem nyeri vissza eredeti fehérségét. Ugyanez a helyzet az elszíneződött fogakkal, amelyeknek eredeti fehérségét nagyon nehéz visszaadni a hagyományos módszerekkel. Ám a Beyond magas szintű technológiája képes megtisztítani a fogak felszínét csakúgy, mint a mélyebb rétegeket.

Hogyan is működik a Beyond- azaz a fogfehérítés legmodernebb technológiája?

A Beyond hidegfényt alkalmazó fogfehérítő-berendezése keskeny sugarú, magas hatásfokú, 480-520 nanométer hullámhosszúságú kék fényt használ. Egy speciális optikai eljárás kiszűri az ártalmas infravörös és ultraibolya fényt. A hidrogén-peroxidot és 20 nm szemcseméretű szilikon-dioxidot tartalmazó fehérítő anyag rövid kezelés során gyorsan oxidálja 16, vagy még annál is több fog teljes felszínét, visszaadva ezzel azok eredeti fehérségét.

Tesztek bizonyítják, hogy a Beyond-kezelés után a fogak színében a Vita színskála szerinti 5- 14 fokozatnyi javulás figyelhető meg. Az eredmény 30%-kal jobb, mint az otthoni használatra alkalmas fehérítő esetében, és sokkal jobb, mint más, hasonló termékek esetében.

A Beyonddal a fehérítés folyamata mindössze 30 percig tart. Több mint 1 000 000 amerikai vette már igénybe ezt a módszert A fehérítés alacsony hőfokon történik, így elkerülhető a fogidegek irritációja. A Beyond mindössze egyszeri kezelés, amelynek következtében nem lépnek fel mellékhatások, az eredmény pedig két évig is látható. A Beyond-módszer ma elismerten a létező leghatásosabb fogfehérítő eljárás.

A fogak elszíneződése főképp a frontfogak területén jelentős esztétikai problémát jelenthet A fogfehérítés a mai fogászati gyakorlatban rutineljárás, és teljesen biztonságos.

Gyakori kérdések


01 Az én fogaim fehéríthetők-e hidegfénnyel?
Valójában a Beyonddal csodálatos eredményeket lehet elérni mindenkinél, aki azt szeretné, hogy fehérebbek legyenek a fogai. Ide tartoznak azok is, akiknek a fogai cigarettától, teától, vagy kávétól színeződtek el. Ezzel a berendezéssel azokat a fogakat is ki lehet fehéríteni, amelyek tetraciklintől színeződtek el, vagy fluoridtól foltosak. A kezelés azokban az esetekben is eredményes, amikor a fogak valamilyengyógyszertől sárgultak be, illetve amikor a színük elvesztése örökletes.

02Gyökér kezelt fogak is fehéríthetőek?
IGEN. A rosszul gyökér kezelt fogak esetén gyakran gyökértömést , ill. tömést is kell is kell cserélni, a fehérítés mellett.

03Mennyivel lehetnek fehérebbek a fogaim?
Tesztek bizonyítják, hogy a Beyond-kezelés után a fogak színében a Vita színskála szerinti 5-14 fokozatnyi javulás figyelhető meg. Az eredmény függ attól, hogy eredetileg milyen mértékű az elszíneződés, de az eredmény mindig a fehér, ragyogó fog.

04Mennyi ideig látható a kezelés eredménye?
Ez az időtartam minden embernél más és más, nagymértékben függ az ember étrendjétől is. A hatás általában két évig látható.

05Miben különbözik a Beyond más fogfehérítő eljárásoktól?
Ez az eljárás közvetlenül fehéríti a fogakat, minden mellékhatás nélkül. Nem roncsolja őket, és a lehető legjobb eredményt nyújtja.

06Mennyi időt vesz igénybe a Beyonddal történő kezelés?
Mindössze 30-40 perc alatt az évek alatt kialakult elszíneződés csodálatosan eltűnik. Nem tart tovább, mint egy hajvágás, egy manikűr, vagy mint egy kávé elfogyasztása - ez ilyen egyszerű!

07Mennyire biztonságos a Beyond?
A Beyond hidegfehérítéses technikája teljesen biztonságos. A Beyond-eljárás során alacsony hőfokú hidegfényt alkalmazunk, így az nem irritálja a fogidegeket. Továbbá, a fehérítő folyadékvízben oldódik, ezért nincsen semmilyen hatással a fogínyre, valamint nem roncsolja a fogakat és a fogzománcot.

08 A kezelés után hogy gondoskodhatok fogaim fehérségének megtartásáról?
A Beyond-kezelést követő 72 órában ne fogyasszon kávét, teát, kólát, vörösbort, vagy más, sötét színezéket tartalmazó ételt és italt, valamint kerüjle a dohányzást. Továbbá ne használjon színezett szájvizet, vagy fogkrémet.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjük, írja ide a nevét.

Kérjük adjon meg egy valós email címet!

Kérjük, írja ide a telefonszámát!

írja ide üzenetét.

Invalid Input

Híreink

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Prev Next
FOKOZOTT HIGIÉNIAI ETIKETT

FOKOZOTT HIGIÉNIAI ETIKETT

FOKOZOTT HIGIÉNIAI ETIKETT Kedves Pácienseink! ...

Hírek

Bővebben
Igazgyöngy rendelés 2019

Igazgyöngy rendelés 2019

2019. őszén több mint 30 gyermek járt nálunk fogászati szűrésen és kezelésen Ismét jótékonysági napot szervezett 2019 szeptemberben a Dental Center, 32 gyermek érkezett Hajdú Bihar megyéből...

Hírek

Bővebben
Élet a Green Eden-ben

Élet a Green Eden-ben

A Green Eden kenyai iskoláról A Green Eden iskola a kenyai határtól tíz percre, Namanga település külső szélén helyezkedik el...

Hírek

Bővebben
Jótékonysági tevékenységünk keretében új fogsort készítettünk

Jótékonysági tevékenységünk keretében új…

Jótékonysági tevékenységünk keretében új fogsort készítettünk A Dental Center több évtizedes sikeres működése késztetett minket arra, hogy hálás és örömteli szívvel...

Hírek

Bővebben
Új szolgáltatással bővült a kínálatunk

Új szolgáltatással bővült a kínálatunk

Kedves Pácienseink! Új szolgáltatással bővült a kínálatunk Bővebben a lupéról!

Hírek

Bővebben
Igazgyöngy rendelés

Igazgyöngy rendelés

2018. tavaszán több mint 40 gyermek járt nálunk fogászati szűrésen és kezelésen A budapesti Dentál Center Fogászati Rendelő mintegy 45 hátrányos helyzetű szabolcsi fiatal fogászati szűréséről és...

Hírek

Bővebben
Dr. Kelemen András a Duna TV Ridikül című műsorában

Dr. Kelemen András a Duna TV Ridikül cí…

Dr. Kelemen András a 2018.05.28-án a Duna Televízió Ridikül című női talkshow-ban szerepelt. Idézet a Ridikül weboldaláról: Egy téma, amire...

Hírek

Bővebben
Őszinte vallomások az azonnal terhelhető IHDE implantációs technikáról!

Őszinte vallomások az azonnal terhelhető…

Kedves Érdeklődők! Nagy örömünkre szolgál, hogy önökkel is megoszthatjuk pácienseink véleményét egy videósorozatban. A filmeken a Dental Center fogorvosi rendelő betegei számolnak be arról, hogy hogy ismertek meg minket...

Hírek

Bővebben
24 éves referencia a rendelőnk munkájából!

24 éves referencia a rendelőnk munkájábó…

24 éves referencia a rendelőnk munkájából! Kedves páciensünket dr. Kelemen Pál főorvos 1993-ban implantálta. Azóta, a porcelán híddal változatlanul, minden probléma nélkül látják el a feladatukat az...

Hírek

Bővebben
Köszönő levél

Köszönő levél

Köszönő levél "Kedves Mindenki! Nagyon szeretném megköszönni és kifejezni, hogy milyen sokat jelentett nekem az, ahogy ma este hozzám viszonyult mindenki Önöknél. Megértéssel fogadtak, amikor aggályaim...

Hírek

Bővebben
Beszámoló az International Implant Foundation oktató képzésről

Beszámoló az International Implant Found…

Beszámoló az International Implant Foundation oktató képzésről 2017.04.05 én véget ért az International Implant Foundation (IF) montenegrói oktató képzése. Dr. Kelemen András sikerrel védte meg tavaly szerzett oktatói címét...

Hírek

Bővebben

Címünk:

1052 Budapest, Párizsi utca 1. II. emelet 10.

Útvonaltervező

Vezetékes:

Telefon: ,

Mobil:

00 36/1-266-1611
00 36/1-235-0760

Mobil:

00 36/30-951-88-77

Rendelési idő:

hétfőtől csütörtökig 09:00-13:00, 14:00-19:00.

Elérhetőségeink

Email cím:

kelemen@dentalcenterkelemen.hu

Üzenet írása