Kapcsolat Fogfájástól szenvedő betegeinket soron kívül fogadjuk! 1052 Budapest, Párizsi u.1. 00 36/1-266-1611, 00 36/1-235-0760
Rendelési idő: Hétfőtől Csütörtökig 09:00-13:00, 14:00-19:00

Szájhigiénia, Fehérítés és Fogkőlevétel


Legyen ragyogó mosolya a legszebb ékszere! Mosolygó fiatal hölgy kalapban

Az életünk minden területén elengedhetetlen az önbizalom, legyen szó akár munkáról, akár emberi kapcsolatokról. Hiszen aki magabiztosan mer mosolyogni, az kellemes benyomást kelt, őszinte, nyílt és kedves embernek látják. Az ápolt, hófehér fogsor tehát amellett, hogy egészségünk szempontjából is fontos, hozzájárul magabiztos és tökéletes megjelenésünkhöz!

Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány olyan kérdést, melyekre, ha túlnyomó részt nemleges választ ad, akkor bizony elérkezett egy teljes körű szájhigiéniai kezelés, és BEYOND fogfehérítés ideje!

 • Elégedett Ön fogai színével?
 • Vagy nem mosolyog szívesen, mert fogai nem gyöngyfehérek?
 • Attól fél, hogy fogai elszíneződtek a sok kávétól, teától, vagy dohányzástól?
 • Önbizalomhiányban szenved, mert fogai tetraciklintől foltosak?
 • Dühös, mert bár fehérítő fogkrémet használ, fogai mégsem lettek fehérebbek?

A Beyond hidegfényt alkalmazó fogfehérítő berendezése-a fogfehérítő technológia élvonalát képviselő készülék- az összes ilyen problémáját megoldja!

A fogfehérítést követően írásos útmutatást adunk minden páciensünknek, hogy az azt követő napokban mire kell figyelniük; milyen ételeket és italokat kerüljenek, azaz, hogy hogyan őrizhetik meg a ragyogó fehér fogszínt!

Mi okból színeződnek el a fogaink?

A fogak elszíneződésének több oka lehet:

 • Leggyakoribb az ételek, italok (kávé, tea) és dohányzás következtében kialakult elszíneződés
 • Fogfejlődés előtt, és közben történt elszíneződés (tetraciklin és fluoridozis)
 • Egyéb okok: elszíneződött tömések, gyökérkezelt fog, fogbél-elhalás

Fogfehérítés előtt és után

Ragyogóan fehér – ez ilyen egyszerű!

Mindössze 30 perc alatt gyönyörű fehér fogakra tehet szert. A gyerekek fogai először ragyogó fehérek, ám a színezéket tartalmazó ételektől, valamint a kávétól, vagy a teától, kólától felszínük elszíneződhet egy bizonyos idő után ezek a foltok mélyen beleivódnak a fogakba. Ha a fehér ruhára festékfolt kerül, az anyag már soha nem nyeri vissza eredeti fehérségét. Ugyanez a helyzet az elszíneződött fogakkal, amelyeknek eredeti fehérségét nagyon nehéz visszaadni a hagyományos módszerekkel. Ám a Beyond magas szintű technológiája képes megtisztítani a fogak felszínét csakúgy, mint a mélyebb rétegeket.

Hogyan is működik a Beyond- azaz a fogfehérítés legmodernebb technológiája?

A Beyond hidegfényt alkalmazó fogfehérítő-berendezése keskeny sugarú, magas hatásfokú, 480-520 nanométer hullámhosszúságú kék fényt használ. Egy speciális optikai eljárás kiszűri az ártalmas infravörös és ultraibolya fényt. A hidrogén-peroxidot és 20 nm szemcseméretű szilikon-dioxidot tartalmazó fehérítő anyag rövid kezelés során gyorsan oxidálja 16, vagy még annál is több fog teljes felszínét, visszaadva ezzel azok eredeti fehérségét.

Tesztek bizonyítják, hogy a Beyond-kezelés után a fogak színében a Vita színskála szerinti 5- 14 fokozatnyi javulás figyelhető meg. Az eredmény 30%-kal jobb, mint az otthoni használatra alkalmas fehérítő esetében, és sokkal jobb, mint más, hasonló termékek esetében.

A Beyonddal a fehérítés folyamata mindössze 30 percig tart. Több mint 1 000 000 amerikai vette már igénybe ezt a módszert A fehérítés alacsony hőfokon történik, így elkerülhető a fogidegek irritációja. A Beyond mindössze egyszeri kezelés, amelynek következtében nem lépnek fel mellékhatások, az eredmény pedig két évig is látható. A Beyond-módszer ma elismerten a létező leghatásosabb fogfehérítő eljárás.

A fogak elszíneződése főképp a frontfogak területén jelentős esztétikai problémát jelenthet A fogfehérítés a mai fogászati gyakorlatban rutineljárás, és teljesen biztonságos.

Gyakori kérdések


01 Az én fogaim fehéríthetők-e hidegfénnyel?
Valójában a Beyonddal csodálatos eredményeket lehet elérni mindenkinél, aki azt szeretné, hogy fehérebbek legyenek a fogai. Ide tartoznak azok is, akiknek a fogai cigarettától, teától, vagy kávétól színeződtek el. Ezzel a berendezéssel azokat a fogakat is ki lehet fehéríteni, amelyek tetraciklintől színeződtek el, vagy fluoridtól foltosak. A kezelés azokban az esetekben is eredményes, amikor a fogak valamilyengyógyszertől sárgultak be, illetve amikor a színük elvesztése örökletes.

02Gyökér kezelt fogak is fehéríthetőek?
IGEN. A rosszul gyökér kezelt fogak esetén gyakran gyökértömést , ill. tömést is kell is kell cserélni, a fehérítés mellett.

03Mennyivel lehetnek fehérebbek a fogaim?
Tesztek bizonyítják, hogy a Beyond-kezelés után a fogak színében a Vita színskála szerinti 5-14 fokozatnyi javulás figyelhető meg. Az eredmény függ attól, hogy eredetileg milyen mértékű az elszíneződés, de az eredmény mindig a fehér, ragyogó fog.

04Mennyi ideig látható a kezelés eredménye?
Ez az időtartam minden embernél más és más, nagymértékben függ az ember étrendjétől is. A hatás általában két évig látható.

05Miben különbözik a Beyond más fogfehérítő eljárásoktól?
Ez az eljárás közvetlenül fehéríti a fogakat, minden mellékhatás nélkül. Nem roncsolja őket, és a lehető legjobb eredményt nyújtja.

06Mennyi időt vesz igénybe a Beyonddal történő kezelés?
Mindössze 30-40 perc alatt az évek alatt kialakult elszíneződés csodálatosan eltűnik. Nem tart tovább, mint egy hajvágás, egy manikűr, vagy mint egy kávé elfogyasztása - ez ilyen egyszerű!

07Mennyire biztonságos a Beyond?
A Beyond hidegfehérítéses technikája teljesen biztonságos. A Beyond-eljárás során alacsony hőfokú hidegfényt alkalmazunk, így az nem irritálja a fogidegeket. Továbbá, a fehérítő folyadékvízben oldódik, ezért nincsen semmilyen hatással a fogínyre, valamint nem roncsolja a fogakat és a fogzománcot.

08 A kezelés után hogy gondoskodhatok fogaim fehérségének megtartásáról?
A Beyond-kezelést követő 24 órában ne fogyasszon kávét, teát, kólát, vörösbort, vagy más, sötét színezéket tartalmazó ételt és italt, valamint kerüjle a dohányzást. Továbbá ne használjon színezett szájvizet, vagy fogkrémet.

Név(*)
Kérjük, írja ide a nevét.

E-mail(*)
Kérjük adjon meg egy valós email címet!

Telefonszám(*)
Kérjük, írja ide a telefonszámát!

Visszajelzés

Érdekel

Invalid Input

captcha(*)
captcha
ÚjraHelytelen megoldás!

Üzenet
írja ide üzenetét.

 

 

Híreink

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Prev Next
Dr. Kelemen András a Duna TV Ridikül című műsorában

Dr. Kelemen András a Duna TV Ridikül cí…

Dr. Kelemen András a Ridikülben Dr. Kelemen András a 2018.05.28-án a Duna Televízió Ridikül című női talkshow-ban...

Hírek

Bővebben
Őszinte vallomások az azonnal terhelhető IHDE implantációs technikáról!

Őszinte vallomások az azonnal terhelhető…

Kedves Érdeklődők! Nagy örömünkre szolgál, hogy önökkel is megoszthatjuk pácienseink véleményét egy videósorozatban. A filmeken a Dental Center fogorvosi rendelő betegei számolnak be arról, hogy hogy ismertek meg minket...

Hírek

Bővebben
24 éves referencia a rendelőnk munkájából!

24 éves referencia a rendelőnk munkájábó…

24 éves referencia a rendelőnk munkájából! Kedves páciensünket dr. Kelemen Pál főorvos 1993-ban implantálta. Azóta, a porcelán híddal változatlanul, minden probléma nélkül látják el a feladatukat az...

Hírek

Bővebben
Köszönő levél

Köszönő levél

Köszönő levél "Kedves Mindenki! Nagyon szeretném megköszönni és kifejezni, hogy milyen sokat jelentett nekem az, ahogy ma este hozzám viszonyult mindenki Önöknél. Megértéssel fogadtak, amikor aggályaim...

Hírek

Bővebben
Beszámoló az International Implant Foundation oktató képzésről

Beszámoló az International Implant Found…

Beszámoló az International Implant Foundation oktató képzésről 2017.04.05 én véget ért az International Implant Foundation (IF) montenegrói oktató képzése. Dr. Kelemen András sikerrel védte meg tavaly szerzett oktatói címét...

Hírek

Bővebben
Új esetbemutató képekkel bővült a weboldalunk.

Új esetbemutató képekkel bővült a webold…

Új esetbemutató képekkel bővült a weboldalunk Az elmúlt fél év néhány IHDE azonnal terhelhető implantációjáról készült fotósorozatunkat ezen a linken találja. Várunk minden kedves érdeklődőt, tapasztalt fogorvosaink...

Hírek

Bővebben
Oktatói oklevél

Oktatói oklevél

Dr. Kelemen András 2016-ban Magyarországon egyedüliként sikeresen elvégezte a Nemzetközi Implantáció Szövetség (International Implant Foundation). Fogászati Implantológia és Azonnali Terhelésű Implantációs Rendszer oktatói...

Hírek

Bővebben
Elfogadott fizetőeszközök

Elfogadott fizetőeszközök

Elfogadott fizetőeszközök ...

Hírek

Bővebben
Rólunk

Rólunk

Egy kicsit rólunk… Az emberek többségére sajnos jellemző, hogy bizony félnek kicsit a fogorvostól. Ezért, itt a Dental Center...

Hírek

Bővebben
Elégedettség- mérés, Minőségbiztosítás

Elégedettség- mérés, Minőségbiztosítás

Elégedettség- mérés, Minőségbiztosítás A Dental Center Relaxációs Klinikán igen nagy hangsúlyt fektetünk pácienseink elégedettségének mérésére, hiszen számunkra az a legfontosabb, hogy a hozzánk látogatók kellemes...

Hírek

Bővebben
Fogkefe automata

Fogkefe automata

Kezelés előtt még fogat mosna? Kezelés előtt még fogat mosna? A fogkefe automata 200 Ft.-ért igénybe vehető."

Hírek

Bővebben

Cím:
1052 Budapest, Párizsi utca 1. II. emelet 10.

Telefon:
00 36/1-266-1611,
00 36/1-235-0760
Mobil: 00 36/ 30- 951-88-77

Rendelési idő:
hétfőtől csütörtökig 09:00-13:00, 14:00-19:00.

Email cím:
kelemen@dentalcenterkelemen.hu

Tekintse meg árlistánkat

Fogfehérítés árlista